Garantie

Niet meer dan logisch, toch?

Bij AutoFirst John Nouws vinden wij het vanzelfsprekend dat u (fabrieks)garantie krijgt op reparaties, nieuwe onderdelen, nieuwe auto’s en occasions die u bij ons aanschaft.

 

BOVAG garantie.

Als BOVAG-bedrijf hebben wij de doelstelling dat onze klanten zorgeloos kunnen genieten van hun mobiliteit. De BOVAG (Bond Van Automobielhandelaren en Garagehouders) is een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. En dat is niet voor niets. Alle BOVAG bedrijven moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

Om het predicaat BOVAG-bedrijf te mogen voeren, verplichten wij ons als garage om op vakbekwame wijze ons werk te doen en een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten. De bekende BOVAG Garantie en de leveringsvoorwaarden zorgen ervoor dat uw belangen als klant altijd goed geborgd zijn.

Wilt u meer lezen over de BOVAG? Klik hier.

 

Zes maanden garantie

Er zijn diverse aandachtspunten die belangrijk zijn bij de aankoop van een gebruikte auto. Deze zijn ook afhankelijk van uw wensen en budget. Bij aankoop van een gebruikte auto bij een BOVAG-autobedrijf krijgt u BOVAG Garantie. Hiermee dekt u het risico af op kosten voor de eerste zes maanden. De Nationale Auto Pas (NAP) garandeert dat de auto een gecontroleerde kilometerstand heeft, die niet is teruggedraaid. Hierdoor weet u zeker dat u geen kat in de zak koopt.

Eén op de achttien gebruikte auto’s in Nederland heeft een opzettelijk teruggedraaide kilometerteller. Stichting Nationale Auto Pas (NAP) bestrijdt en voorkomt tellerfraude en geeft duidelijkheid over de kilometerstand vóórdat u een gebruikte auto koopt. Sinds 1991 verzamelt Stichting NAP de kilometerstanden van bijna alle motorvoertuigen in Nederland. Zo wordt van vrijwel iedere auto, bestelauto, vrachtauto en motorfiets een kilometerhistorie opgebouwd. Als de kilometerstand van een voertuig wordt teruggedraaid, valt dat dus meteen op. Alle BOVAG-autobedrijven zijn aangesloten bij NAP en voeren bij iedere onderhoudsbeurt, reparatie, schade, in- en verkoop of APK de kilometerstand in de NAP-database in.

 

RDW erkend.

AutoFirst John Nouws is RDW erkend. Dat klinkt goed, maar wat wil dat nou eigenlijk zeggen? Een RDW erkenning geeft aan dat ons autobedrijf voldoet aan de eisen van de RDW (Rijksdienst voor Wegverkeer). Dit betekent onder andere dat wij APK keuringen mogen uitvoeren en op de RDW-lijst vermeld staan als goede, erkende en veilige garage.

De RDW controleert de erkende bedrijven met grote regelmaat. Dat houdt ons extra gemotiveerd om die kwaliteitseisen continu waar te maken. De RDW is een belangrijke partner in de hele mobiliteitsketen.

Om u een idee te geven van de hoofdtaken van de RDW als publieke dienstverlener, zetten wij de hoofdtaken kort voor u uiteen:

  • Het toelaten van voertuigen en onderdelen daarvan op de Nederlandse en Europese markt.
  • Het verzamelen, opslaan, bewerken en beheren van gegevens, zoals voertuiggegevens, voertuigdocumenten en gegevens van eigenaren, alsmede informatieverstrekking over deze gegevens.
  • Toezicht houden op RDW erkende bedrijven en de controle op de technische staat van voertuigen.
  • Documentenafgifte voor voertuigen en eigenaren, zoals rijbewijzen en het APK-formulier.

 

AutoFirst John Nouws.

Uw auto op de 1e plaats.

  • Betaalbaar onderhoud voor alle automerken- en typen
  • Goed opgeleide monteurs
  • Persoonlijke aandacht en advies
  • U behoud uw fabrieksgarantie
  • AutoFirst Mobiliteitsgarantie bij pech onderweg
Bovag garantie

Private Lease

Geen gedoe goed geregeld

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteitsgarantie

Met de Mobiliteitsgarantie bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer
Bovag garantie

Werkplaats

In onze werkplaats staan onze vakkundige monteurs voor u klaar

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Betrouwbare occasions bekijk ze op de website of in onze showroom

Lees meer